Resultats

I TORNEIG PADEL NUESTRO dies 3 i 4 de MAIG

Gràcies a PADEL NUESTRO us presentem aquest torneig de cap de setmana on sortejarem una magnífica pala SIUX gentilesa de PADEL NUESTRO i comptarem amb pales de test SIUX per aquells que les vulguin provar i/o jugar. Hi haurà welcome pack per a tothom i garantim mínim 3 partits a 9 jocs i les finals seran a sets. 

Padel Nuestro us ofereix la possibilitat de comprar productes, tant de pales com de textil o accesoris i paleters/motxilles, aproximadament amb un 20% de descompte addicional.


Inscriu-te!

VI TORNEIG PRIMAVERA

Aprofitant que aquest cap de setmana fem la fase final del VI Torneig d'Hivern, us presentem el VI Torneig de Primavera que començarà el proper 29 d'abril. Us animeu? Durant l'última setmana de març i tot l'abril farem americanes entre setmana i els dissabtes matins!!!


Inscriu-te!

VI TORNEIG HIVERN

Bones a tothom! Per començar el 2019 amb ganes i esport us presentem el VI TORNEIG D'HIVERN! Aquest cop sortejarem un CAP DE SETMANA a la casa de TURISME RURAL CAL BORT de Sant Gregori www.ruralcalbort.com (info@ruralcalbort.com) i qui guanyi el sorteig podrà gaudir d'aquesta magnífica casa el dissabte, la nit de dissabte i diumenge per a 8 persones!

Com sempre tindrem 2 categories femenines, 2 categories mixtes i 4 categories masculines. Hi haurà regal per a tots els participants així com els trofeus pels finalistes! Ja us podeu començar a inscriure! Salut 

 

 


Inscriu-te!

Altres Tornejos

AMERICANS glu-Gluts (23-11-2017)