Resultats

PROPERS TORNEJOS PER DESPRÉS DE L'AGOST

Hola, us recordem els dos propers tornejos que farem després de l'agost i d'unes merescudes vacances per a tothom. El dissabte 15 de setembre farem el TORNEIG V ANIVERSARI del club. 5 anys ja amb vosaltres!!!!!!

I a continuació i per a no perdre el costum iniciarem el VI TORNEIG DE TARDOR del dia 1 d'octubre al dia 1 de desembre. A finals d'agost obrirem les inscripcions...però així ja us podeu anar mentalitzant per després de les vacances! :-) Bon estiu a tothom!!


Inscriu-te!

AMERICANS glu-Gluts

Durant tot l'any fem americans masculins, femenins i mitxes els dissabtes de 10 a 12/13h aprox. I quan no hi ha cap torneig de Primavera, Tardor o Hivern realitzant-se també fem americans els dimecres i els dijous vespres. Preu 12 euros per persona amb unes dues hores de joc aproximadament. No cal venir amb parella!! Més informació al club, al nostre web o al cartell.

Hem creat un grup de whatsapp per la gent que vulgui apuntar-se! Si us animeu, truqueu al club 972 90 90 30 o envieu correu a info@padelriudellots.com i us hi inclourem. Ja som al voltant de 100 persones! Us animeu?

Salut i pàdel!

Us animeu?