Resultats

VI TORNEIG HIVERN

Bones a tothom! Per començar el 2019 amb ganes i esport us presentem el VI TORNEIG D'HIVERN! Aquest cop sortejarem un CAP DE SETMANA a la casa de TURISME RURAL CAL BORT de Sant Gregori www.ruralcalbort.com (info@ruralcalbort.com) i qui guanyi el sorteig podrà gaudir d'aquesta magnífica casa el dissabte, la nit de dissabte i diumenge per a 8 persones!

Com sempre tindrem 2 categories femenines, 2 categories mixtes i 4 categories masculines. Hi haurà regal per a tots els participants així com els trofeus pels finalistes! Ja us podeu començar a inscriure! Salut 

 

 


Inscriu-te!

V TORNEIG PER LA MARATÓ DE TV3

Hola a tothom! Com cada any volem col·laborar amb la Marató de TV3 que aquest any va sobre el càncer. Farem categories femenina, mitxa i masculines. Més informació al cartell o al club 972 90 90 30. El 50% de la recaptació anirà destinada a aquesta bona causa. Salut i pàdel!


Inscriu-te!

AMERICANS glu-Gluts

Durant tot l'any fem americans masculins, femenins i mitxes els dissabtes de 10 a 12/13h aprox. I quan no hi ha cap torneig de Primavera, Tardor o Hivern realitzant-se també fem americans els dimecres i els dijous vespres. Preu 12 euros per persona amb unes dues hores de joc aproximadament. No cal venir amb parella!! Més informació al club, al nostre web o al cartell.

Hem creat un grup de whatsapp per la gent que vulgui apuntar-se! Si us animeu, truqueu al club 972 90 90 30 o envieu correu a info@padelriudellots.com i us hi inclourem. Ja som al voltant de 100 persones! Us animeu?

Salut i pàdel!

Us animeu?