Resultats

I TORNEIG PIN'S PADEL & PADEL RIUDELLOTS

Bones a tothom! El cap de setmana del 15 al 17 de juny volem organitzar per primer cop i conjuntament un SUPER TORNEIG fent servir les pistes de PIN'S PADEL i PÀDEL RIUDELLOTS! 5 pistes de pàdel (2 indoor i 3 outdoor)

El divendres tarda-vespre i el dissabte es jugaran els partits de la fase de grups i el diumenge les fases finals  (semis i finals) de cada categoria. Hi haurà les següents categories: MASCULINES (Or, plata i bronze), FEMENINES (Or i plata) i MITXES (Or i plata).

Els horaris aproximats del dissabte seràn el següents: Categories femenines al matí, mitxes al migdia/tarda i masculines (tarda, vespre). Els divendres també podrem avançar partits en funció de la disponibilitat de la gent. Les inscripcions es podran fer als dos clubs en directe o als mails següents: info@padelriudellots. com i pinspadel@pinspadel24h.cat. També podeu trucar als telèfons 972 90 90 30 (Pàdel Riudellots) o al tf 625535856 (només whatsapps) (Pin's Padel)

Hi haurà welcome pack de regal per a tots els participants gràcies a INTERECO, trofeus  i productes JUVÉ & CAMPS pels finalistes i garantim 3 partits mínim! SORTEIG DE LA NOVA PALA TECNIFIBRE!!

Les inscripcions s'hauran de pagar abans del dia 12 de juny al número de compte 

ES27 0128 0524 2002 0000 4027 o als clubs. Els preus seràn els següents: 19 euros/persona per una categoria i 32 euros/persona per aquells/es que jugueu en dues categories.

Esperem que us agradi la idea i que després d'aquest torneig en segueixen d'altres conjuntament!

Salutacions

Joan Pruna, Josep i Miquel Lucas


Inscriu-te!

V TORNEIG PRIMAVERA

Ja tenim aquí el V TORNEIG de Primavera del club que durarà del 24 d'abril al 30 de juny. 2 categories femenines, 4 categories masculines i 2 mitxes. Hi haurà com sempre un regal per a tots els participants i trofeus pels finalistes. Teniu temps per inscriure'us fins el dia 18 d'abril. Per a qualsevol dubte podeu trucar-nos al club 972 90 90 30 o enviar-nos un mail a info@padelriudellots.com.

Vinga a veure si superem les 80 parelles de l'any passat!

Salut

 


Inscriu-te!

I TORNEIG INTERECO 13-15 ABRIL

Ja tenim aquí el I TORNEIG INTERECO de Pàdel Riudellots amb la col.laboració principal de l'empresa INTERECO i també d'Esports Ferrer, Bar Glu-Gluts de Riudellots, pizzeria la Piazzeta de Caldes de Malavella i del Centre de Podologia de Cassà de la Sara Blanquera.

TORNEIG que es jugarà el cap de setmana del 13 al 15 d'abril amb 3 categories masculines (1ª, 2ª i 3ª), dues femenines (1ª i 2ª) i dues mitxes (1ª i 2ª). Dels tres dies en principi us haureu de reservar dos dies. Un per jugar la fase de grups i l'altre pels que us classifiqueu per les eliminatòries finals (quarts, semis i finals).

Es faran partits a 40 minuts o 9 jocs.
Hi haurà WELCOME PACK per a tothom i trofeus per als finalistes de cada categoria.
Preu especial per aquelles parelles que vulgueu jugar en dues categories.
Inscripcions obertes a partir d'avui!!! Més informació al club 972909030 o al mail info@padelriudellots.com.


Inscriu-te!

AMERICANS glu-Gluts (23-11-2017)