Notícies

OBERTURA CLUB

Data: 27-05-2020

Bones a tothom, ens complau informar-vos que a partir d'avui el club de Pàdel ja torna a obrir tant amb la pista exterior com amb les indoors amb la possibilitat de jugar 2 contra 2 (com sempre!!!!). Avui dimecres i fins divendres obrirem de 16 a 22h. La setmana vinent al juny l'horari ja serà el normal de sempre. 

Esperem també que les notícies siguin positives i a partir del dilluns 1 de juny poguem obrir el gym encara que sigui amb limitació d'aforament i cita prèvia. Seguirem informant!

Salut

NORMATIVA COVID PÀDEL

Data: 27-05-2020

PROMOCIÓ PÀDEL WIN-WIN

Data: 18-05-2020

Promoció Moneder WIN-WIN
Hola a tothom! En primer lloc desitgem que estigueu bé de salut! nosaltres estem amb unes ganes boges d'obrir el club i el gimnàs. Us volem presentar la gran promoció pel Pàdel (ja pensant també en l'estiu) amb uns descomptes brutals del 40%, 20% o 10%! . Així ens podreu ajudar ara a nosaltres i vosaltres també en sortireu beneficiats. APROFITEU-LA!

Només caldrà que feu la transferència de la quantitat que vulgueu, posant el vostre nom i cognom i la paraula MONEDER (el número de compte surt al cartell).

La podreu fer únicament FINS A FINALS DE MAIG!

Altres Notícies

Veure Notícies més antigues