Notícies

DILLUNS 23 NOVEMBRE OBRIM

Data: 20-11-2020

Bones de nou, us comuniquem que a partir d'aquest dilluns 23 de novembre tornem a obrir el club i el gimnàs. Seguirem estrictament tota la normativa de cada un dels trams de la desescalada, tant el que fa referència a aformanets, cites prèvies i demés mesures de seguretat. Ens trobareu com sempre al telèfon del club, correu del club info@padelriudellots.com o al whatsapp del mòbil del club. Una gran abraçada.

MARATÓ MONEDER WIN-WIN-WIN

Data: 13-11-2020

Hola a tothom!  Ja que el nostre club cada any és solidari amb la Marató i aquest any la situació és excepcional per que ens afecta a tothom, us proposem la següent PROMOCIÓ MARATÓ MONEDER WIN-WIN-WIN: 

Grans descomptes per a vosaltres en el lloguer de les pistes de pàdel (descomptes del 30% i 10%!) i a més el CLUB COL.LABORARÀ AMB LA MARATÓ FENT UNA DONACIÓ PER LA COVID. Hi guanyem tots i totes!

Vosaltres només caldrà que feu la transferència de la quantitat que vulgueu posar al moneder (d'entre les 3 opcions indicades) indicant el vostre nom i cognoms i la paraula MONEDER (el número de compte surt al cartell) i nosaltres anirem acumulant els euros per donar a la Marató. Quan fem la DONACIÓ us informarem de la quantitat aconseguida!

Els moneders els podreu fer únicament FINS A FINALS DE NOVEMBRE!

Si algú té algun dubte sobre aquesta oferta que es posi en contacte amb nosaltres per qualsevol dels següents mitjans: whatsapp mòbil club (tf 646 60 41 59), email (info@padelriudellots.com) o per missatge privat a en Miquel o en Josep.

Us recordem que els moneders serveixen per pagar el lloguer de les pistes de pàdel o pels americans que fem al club, i NO CADUQUEN MAI! 

TANCAMENT PÀDEL I GYM RIUDELLOTS

Data: 29-10-2020

Bones a tothom, us informem que a partir de demà divendres dia 30 d'octubre el club i el Gym estaran tancats 15 dies de moment. Quan tinguem més noticies us anirem informant. Cuideu-vos i fins molt aviat! Salut

Altres Notícies

Veure Notícies més antigues