Notícies

CANVIS GYM a partir 1 MARÇ

Data: 13-02-2020

CANVIS A PARTIR 1 DE MARÇ

Bones a tothom!! Us volem informar que a partir d'ara l'Activitat de Crossfit que es feia a la Sala Polivalent serà GRATUÏTA per a tots/es els socis del GYM a l'igual que qualsevol altre activitat de les que fem actualment. La fa normalment la nostra monitora Erika els dilluns i dijous a les 18,30h. Dir-vos com sempre que estem oberts a possibles canvis horaris o a afegir alguna activitat altres dies si ho demaneu als monitors o a nosaltres a recepció. (sempre que hi hagin vàries persones i sigui viable)

Degut a aquest tema i també a que hem millorat molt el gym, terra nou a tot el gym, sala nova d'arts marcials, kymboxing etc hem decidit fer una petita puja de les nostres quotes a partir del proper dia 1 de març. De mitjana NOMÉS són uns 2 euros/mes i tal com hem dit ja no es pagarà cap activitat dirigida!

La sala d'arts marcials/kymboxing i la de Crosffit es pot fer servir també en qualsevol moment de manera lliure quan no hi hagi activitat dirigida.

Com sempre restem a la vostra disposició per a qualsevol cosa o aportació que volgueu fer-nos arribar.
Al nostre web, apartat Gym trobareu les noves tarifes i noves imatges del gym actual.

Salutacions i gràcies per confiar en nosaltres!
Josep, Miquel Lucas i Josep Nogué

LLOGUER SALA ARTS MARCIALS I/O KICKBOXING

Data: 27-01-2020

A partir d'ara oferim aquesta sala d'arts marcials/kickboxing de 100 m2 per aquells monitors/es que la vulguin llogar per portar els seus alumnes. Preu aproximat 25 euros/hora. Per a qualsevol dubte truqueu al club i gym Riudellots tf 972 90 90 30

TALLER SOLIDARI MARATÓ TV3 30 NOVEMBRE

Data: 21-11-2019

Pàdel i Gym Riudellots estem encantats de col·laborar amb el Taller Solidari "La Granja de Peluix". Faran servir part de les nostres instal.lacions el dissabte tarda 30 de novembre. Animeu-vos!!!

Altres Notícies

Veure Notícies més antigues