Notícies

HORARI D'AGOST

Data: 27-07-2020

Bones a tothom! Informar-vos que aquest mes d'agost NO TANQUEM cap setmana. Únicament tancarem els dissabtes tardes i els diumenges matins. La resta de dies i hores tant el Pàdel com el Gym restaran oberts com sempre. Bon estiu!

PROMOCIÓ GYM ANTICS SOCIS

Data: 13-06-2020

Bones a tothom!  aquí teniu la campanya adreçada a tot@s vosaltres!

Tal com indica el cartell aquell@s que us vulgueu tornar a apuntar ho podreu fer pagant 75 euros al trimestre durant el vostre primer rebut. L'única cosa és que com a mínim heu de portar més de 6 mesos sense estar amb nosaltres.

Us presentem també noves imatges de GYM RIUDELLOTS perquè veieu els canvis que hem anat realitzant. Terra especial de gimnàs a tot arreu i dues noves sales. Una de crossfit-paleo i una d'arts marcials. 

Totes les activitats dirigides que realitzem entren dins la quota normal del gym a diferència d'abans on alguna s'havia de pagar a part.

També fem entrenaments personalitzats per aquelles persones que vulguin un seguiment molt més individual (vegeu informació a www.padelriudellots.com apartat gym)

Per a qualsevol dubte no us ho penseu més i truqueu al 972 90 90 30, whatsapp  646 60 41 59 o correu a info@padelriudellots.com.

OBERTURA GYM RIUDELLOTS

Data: 30-05-2020

Bones a tothom! Finalment podem tornar a obrir el gym A PARTIR D'AQUEST DILLUNS DIA 1 DE JUNY. Esperem que la tornada us vagi molt bé!

Tal com hem informat als nostres socis durant la fase 2 tenim establert un protocol estricte on s'haurà de demanar cita prèvia obligatòria per poder venir i limitarem l'aforament al 30%. Hi haurà franges horàries i una neteja estricta del nostre personal.

A partir d'ara hi ha un petit canvi en l'horari. Dissabtes i diumenges obrirem de 10 a 13h però per contra aquest estiu OBRIREM TOT L'AGOSTÚnicament restaran tancats els diumenges al matí durant l'agost.

Per a qualsevol aclariment no dubteu a trucar-nos al club 972 90 90 30, whatsapp al mòbil del club 646 60 41 59  i/o correu a info@padelriudellots.com.

Molt contents de tornar-vos a veure, però intentem si us plau seguir la normativa pel bé de tothom!

GYM RIUDELLOTS

Altres Notícies

OBERTURA CLUB (27-05-2020)

Veure Notícies més antigues